L’Ajuntament recorda que l’horari per llençar la brossa “no obliga” però que cal col·laboració ciutadana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En l’últim ple ordinari, celebrat aquest octubre, des del PSC es va preguntar al govern sobre la possibilitat d’avançar l’hora a partir de la qual es poden llençar les escombraries, afirmant que era una petició que se’ls havia traslladat des de la ciutadania, tenint en compte la gent gran i el canvi a l’horari d’hivern.

A la qüestió hi va respondre el regidor d’Obres i Serveis, Jordi Villaret, qui va recordar que l’horari actual per llençar les deixalles és a partir de les 6 de la tarda i que es tracta d’una normativa que no obliga a la ciutadania a fer-ho a una hora determinada, ja que per reglament no es pot imposar a quin horari cal llençar les escombraries. En aquest sentit, el regidor afirma que es tracta d’una normativa de bones voluntats per evitar les molèsties derivades de llençar la brossa quan no pertoca.

La regidora portaveu del PSC, Dolors Agüera, va respondre a Villaret que algunes persones d’edat avançada prefereixen llençar la brossa abans de les 6, per evitar les hores en què ja és fosc. El regidor d’Obres i Serveis va contestar que no hi ha cap problema en fer-ho abans de l’horari establert, però a la vegada va demanar que aquesta flexibilitat no s’aprofiti en un mal sentit.

Segons estableix actualment l’horari d’hivern del consistori palafollenc, es demana a la població llençar la brossa entre 6 de la tarda i les 8 del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics