Malmeten les noves tanques de la Pump Track

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

L’Ajuntament de Palafolls va col·locar ahir dijous una tanca de fusta al perímetre de la Pump Track de l’skate park. Es tracta d’una de les últimes actuacions previstes en les obres de millora de la pista que s’han dut a terme en les últimes setmanes.

En aquest cas, segon informa el consistori, les tanques tenien per objectiu reconduir el trànsit d’entrada i sortida dels usuaris de la pista. El consistori afirma que un cop asfaltat també la vessant d’accés era cridaner fer-ne un mal ús i posar en perill la resta de persones que utilitzen la Pump Track.

Aquesta passada nit, però, uns desconeguts han arrencat un tram de la nova tanca. Davant d’això, l’ajuntament ha ordenat tornar a col·locar l’element de seguretat, i vol reforçar la tasca dels educadors de carrer en aquest espai d’oci pels joves per evitar que es repeteixin accions d’aquest tipus i perquè els usuaris entenguin que cal respectar les instal·lacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics