URGENT

La CSMS rep l’acreditació com a Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha rebut l’acreditació del Ministeri de Sanitat per exercir com a nova Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria. Segons afirma l’ens sanitari, això significa que a partir del proper curs 2022 oferirà una plaça de metge resident i tres d’infermera resident per a la seva formació en les especialitats de Geriatria i Infermeria Geriàtrica a l’organització.

Segons informa la CSMS, es tracta de la primera unitat docent d’aquest tipus de la Corporació per formar metges i infermeres residents, i s’afirma que des de la institució hi ha un fort compromís i implicació en promoure la docència especialitzada i multiprofessional. 

Tal com explica l’ens, doncs, el curs vinent s’iniciarà la formació de professionals, tant de medicina com d’infermeria, en l’especialitat de Geriatria. En aquest sentit, la Corporació compta amb totes les unitats concretes per oferir una atenció geriàtrica de qualitat: unitat d’aguts, consultes externes, unitat de mitjana estada, unitat de llarga estada, unitat d’atenció subaguda, residència, atenció domiciliària i hospital de dia sociosanitari amb equips multidisciplinaris complets. També es preveu que, pròximament, es doni més visibilitat a l’activitat geriàtrica d’aguts que es realitza en els diferents centres potenciant aquesta àrea.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics