El Sènior B del CB Palafolls s’endú la seva primera victòria, en una bona jornada per la majoria d’equips

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip B del Sènior de bàsquet jugava aquest dissabte a la tarda a la pista del Ceset de Girona. Els palafollencs van aconseguir la victòria per 45 a 61, després d’haver dominat tots els períodes del partit.

Per la seva banda, l’equip A del Sènior jugava a casa de la UE Ripoll, però el partit va haver-se de suspendre a la part final del segon quart per lesió d’un jugador dels locals i per falta de membres.

L’equip Sots-21 també jugava fora de casa aquest cap de setmana. Ho feia a la pista del Mas de Sant Lleí de Vilanova del Vallès, i després d’un partit molt disputat els palafollencs van aconseguir la victòria per un sol punt de diferència, 69 a 70.

Bones sensacions també per l’equip Júnior, que va guanyar al Palauet aquest dissabte contra el Cafè Vintage Arenys Bàsquet per un resultat de 72 a 58. D’altra banda, la creu de la jornada la va protagonitzar l’equip infantil, que va perdre 96 a 45 a la pista del Lliçà d’Amunt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics