Un malgratenc impulsa una campanya per eliminar les barreres arquitectòniques del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Chema Tarrés és un veí de Malgrat de Mar amb mobilitat reduïda, i ha anunciat la impulsió d’una nova plataforma ciutadana que treballi per eliminar les barreres arquitectòniques que té el seu municipi.

El mateix Tarrés n’ha parlat en declaracions a aquesta emissora.

La primera trobada de l’entitat es farà demà diumenge, a les 11 del matí, a Can Campassol, i vol servir de punt de partida perquè la població conegui les seves reivindicacions i, a la vegada, sumar suports en aquesta lluita. A partir d’una recollida de signatures que s’ha impulsat, es faran arribar els suports rebuts al consistori.

Tarrés admet ser conscient que el problema no es resoldrà de seguida, però espera que en els propers anys es plantegin solucions.

Tarrés afirma que ha rebut suport des de múltiples entitats i també formacions polítiques del municipi. El veí malgratenc demana paciència a les persones que, com ell, demanen que s’eliminin les barreres arquitectòniques del municipi; una problemàtica que, afirma el veí, també és una realitat en altres localitats del territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics