Palafolls impulsa dues xerrades d’educació familiar coincidint amb el Dia Internacional de la Tolerància

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Servei d’Atenció Familiar Municipal continua aquesta setmana que ve amb el seu programa de xerrades i sessions per a les famílies palafollenques.

En aquest cas, les propostes s’emmarquen en la celebració, aquest dimarts, del Dia Internacional de la Tolerància. Entorn a aquesta data, l’Escola de Pares i Mares ha programat una activitat dilluns i una altra el mateix dimarts.

La primera xerrada, que es farà presencialment ma les 18:30h al local d’entitats del Fòrum Palatiolo, s’ha anomenat “Establir rutines a casa. Tasques per a l’autonomia de l’infant”, i vol servir perquè les famílies aprenguin a conèixer i a tolerar els passos que fan els fills i filles i que els fan cada cop més autònoms.

En parla Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls.

L’endemà dimarts, el servei proposa la ponència “Canvis en l’adolescència. La tolerància davant els canvis físics i emocionals”. En aquest cas, l’activitat vol ajudar a les famílies a comprendre els canvis que viuen els fills i filles en aquesta etapa, com poden ser la sexualitat i els canvis físics, i el que això suposa per ells.

En aquest cas, la ponència serà virtual, a través de la plataforma Zoom, i estarà conduïda per Marta Tordera, psicòloga de l’Institut d’Estudis de Sexualitat i de la Parella. El seu paper i la seva experiència, afirma Rovira, fan que Tordera sigui un perfil molt interessant per les famílies que assisteixin a aquesta ponència.

Per aquesta ponència, que s’iniciarà a les 19h cal demanar l’enllaç i el codi d’accés mitjançant el correu electrònic plf.ensenyament@palafolls.cat. En el cas de la xerrada de dilluns, serà obligatori l’ús de mascareta i també està oberta a tothom.

Per a més informació es pot contactar amb l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, via telemàtica o presencialment a l’edifici del MiD.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics