Jornada irregular pel bàsquet palafollenc, en què guanyen el Júnior i l’Infantil

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip Sènior A del CB Palafolls va perdre a casa contra el Begur per 48 a 92, en un partit en què van ser determinants tant el primer com l’últim període de partit perquè la balança es decantés pels visitants.

L’equip B del Sènior jugava aquest cap de setmana a casa contra el Maçanet, i tampoc va tenir encert i va perdre, però ho va fer per menys distància. Després d’un primer quart complicat i amb el rival molt distanciat, l’equip va batallar per remuntar, però el marcador final va acabar essent de 62 a 69.

Més ajustada -per un sol punt- va ser la derrota protagonitzada per l’equip Sots-21, que va caure també a casa i contra el Virolai. Els palafollencs van perdre per un ajustadíssim 55 a 56.

Les dues altres cares de la moneda d’aquest cap de setmana les van protagonitzar els equips Júnior i Infantil, que van aconseguir imposar-se en els seus respectius partits. El Júnior va aconseguir imposar-se a casa per un resultat de 64 a 44 al Mataró Parc Maresme Boet, mentre que l’Infantil va guanyar, també a Palafolls, al Sant Gervasi, per un resultat de 34 a 19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics