L’Amateur de futbol trenca la mala ratxa amb una victòria a casa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La jornada del passat cap de setmana ha estat positiva pel primer equip de futbol del CD Palafolls, que rebia al Palastàdium al Base Llagostera Club Futbol.

Tot i que els visitants van ser els qui van encetar el marcador al minut 10 de partit, els palafollencs van aconseguir arribar al descans amb empat a 1 al marcador, gràcies a un primer gol de Montoya. A la represa, l’equip d’Eric Suaña va aconseguir marcar el 2 a 1, obra de Delgado, però el Llagostera va respondre ràpid amb un gol de penal. Amb aquest empat els palafollencs van reaccionar, i amb dos encerts a porteria de Delgado, per segona vegada, i Peláez, al minut 77, van ser capaços d’imposar-se per un marcador final de 4 a 2. Aquest resultat permet a l’Amateur trencar una ratxa de 3 derrotes i situar-se en 7a posició, amb 10 punts.

L’equip Juvenil del CD Palafolls va ser l’altra cara d ela moneda d’aquesta jornada, ja que va perdre 3 a 0 al camp del Tossa, líder de la lliga. L’equip palafollenc continua sense saber sortir del pou de la classificació.

Tampoc va aconseguir la victòria el Cadet Femení, que va caure per 4 a 1 al camp del Bescanó. Les palafollenques van aconseguir marcar un únic gol, obra de Romero. Aquesta derrota, que arriba després de dus victòries consecutives, deixa a l’equip en 6a posició, plaça que ocupa amb 7 punts.

En futbol sala, victòria contundent del primer equip del San Luis a la lliga de Primera Divisió Catalana. El conjunt de Rafa Jiménez va aconseguir imposar-se per 9 a 1 al derbi contra el Futsal Tordera, amb gols de Parra, Serra, Fernández, Labaini i Sánchez. L’equip és quart a la lliga amb 10 punts.

Per la seva banda, l’Aleví de Divisió d’Honor va treure un empat de la seva visita al Sant Joan de Vilassar ahir diumenge. Els palafollencs van remuntar un 2 a 0 en contra amb dos gols seguits de López, als minuts 26 i 27.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics