Una nova oficina policial de Pineda permetrà renovar i expedir el DNI als palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de l’any vinent, Pineda de Mar disposarà d’una nova oficina de la Policia Nacional que servirà, exclusivament, per fer tràmits administratius, com són la renovació o l’expedició del DNI.

Segons va anunciar l’alcalde de Pineda, Xavier Amor, en una entrevista a Ràdio Calella Televisió, la intenció és que l’oficina es posi en marxa de cara al primer trimestre del 2022, i que no només doni servei a la població de Pineda, sinó també a la resta de l’Alt Maresme. D’aquesta manera, si es compleixen les previsions de l’Ajuntament de Pineda, els habitants de Palafolls podrien a partir de l’any vinent expedir-se o renovar-se el Document Nacional d’Identitat a aquesta localitat propera. Ara per ara, per fer aquest tràmit cal dirigir-se a Lloret de Mar o a Mataró.

Ara mateix, el consistori de Pineda ja té en marxa el procés de licitació de l’espai que ha d’acollir les dependències d’aquesta nova oficina, que serà administrativa i no de seguretat ciutadana. Ara per ara, l’ajuntament ja té el vistiplau del Ministeri de l’Interior per comptar amb aquest nou equipament.

D’altra banda, a la Junta Local de Seguretat celebrada a Palafolls ara fa encara no un mes, es va posar damunt la taula el retorn del servei de renovació i expedició del DNI al mateix municipi, una qüestió sobre la qual el Cos Nacional de Policia va respondre que s’està treballant per tal de reprendre-ho, encara sense data concreta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics