El CAP de Palafolls començarà a administrar aviat la dosi de reforç als vacunats amb Janssen

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres d’atenció primària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han començat ja a administrar la dosi de reforç a les persones que van ser vacunades contra la COvid-19 amb la única dosi de Janssen.

Avui divendres, l’administració de les dosis es comença a fer a Calella -a la Fàbrica Llobert-Guri-, i dimarts vinent es farà a Malgrat de Mar -a Can Campassol. Segons informa la corporació, aviat la vacunació d’aquesta dosi de reforç també es farà a Palafolls, encara sense concretar data.

Als vacunats amb la monodosi de Janssen se’ls administrarà una dosi de Pfizer o Moderna. Tot i així, segons informa la CSMS, no seran vacunades amb aquesta dosi les persones que van infectar-se de la COVID abans de rebre la injecció, a excepció de les estan en el tram d’edat d’entre 65 i 69 anys. Segons afirma l’ens sanitari, haver passat la malaltia abans d’haver estat vacunat és el que més protegeix.

Les persones seran citades a través d’una trucada telefònica des dela mateixos CAP’s, però els vacunats amb Janssen també poden agafar cita posant-se en contacte amb el seu ambulatori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics