Malgrat programa 6 dies d’actes per Sant Nicolau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És la festa Major d’hivern del municipi que coincideix amb el pont de desembre. Enguany el consistori sí ha tirat endavant la programació festiva després que l’any passat les restriccions i la situació pandèmica obliguessin a aparcar les propostes festives.

L’Ajuntament de Malgrat va presentar ahir els actes previstos que s’allargaran del 3 al 8 de desembre. Les principals novetats de la programació hi ha una tirada de bitlles catalanes, un espectacle de màgia i la final del concurs de rap organitzat per la regidoria de joventut. Justament l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, agraïa ahir durant la presentació del programa la implicació d’entitats i regidories en la realització d’aquesta festa.

De tota manera el Sant Nicolau continuarà comptant amb tots els actes tradicionals com el Mercat de Nadal, la trobada de gegants, el vermut solidari, el bestiari, versots i espectacle de foc dels Ratpenatsinfernals i l’exhibició de castellers de l’Alt Maresme, entre altres.  

Per les actuacions musicals de l’Orquestra Montgrins i pel concert de Sound Nicolau amb els grups Koers i Marcel i Júlia, caldrà presentar el certificat de vacunació de la COVID-19 per accedir. La regidora de Cultura de Malgrat explicava que es recupera el ball de nit de Festa Major i justament per la impossibilitat de garantir la distància de seguretat es demana el certificat de vacunació.

El consistori ja anunciat que a partir de dilluns es podrà fer la reserva de les localitats dels actes que requereixen inscripció prèvia. Com és habitual a Malgrat es farà a través de la plataforma entrapolis.com

El cartell de la festa major és el dibuix de Janna Jorquera, que va guanyar el concurs infantil de dibuix de Sant Nicolau. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics