URGENT

El PSC considera una despesa impossible d’assumir la reforma de la piscina

Compartiu aquesta història

A través d’un vídeo publicat a les xarxes socials el PSC, a l’oposició, s’ha mostrat de nou molt crític amb el projecte de reforma general de la piscina municipal. Un projecte que està pressupostat entorn als 400.000€ i que preveu fer un nou vas gran, dins de l’actual, per evitar fuites d’aigua i amb menys profunditat per facilitar noves activitats esportives. També hi ha el replanteig de les canonades d’aigua i la reforma de la piscina petita que es farà més ample i amb un nou accés gradual.

El PSC considera que el nostre municipi no pot assumir aquests 400.000€ per la reforma d’una piscina de fa més de 30 anys. Tampoc entenen aquest elevat cost de les obres de remodelació , sobretot perquè no es toca la sala de màquines. Per això parlen de despropòsit. Escoltem Martí Victòria i Joan Vila, regidors del PSC a l’Ajuntament de Palafolls.

Els socialistes critiquen que el projecte s’ha fet sense consultar als veïns i les seves preferències i afirmen que el projecte no recull l’adaptació per a persones amb mobilitat reduïda. Ho expliquen Olga Alia i  Rosa Maria Garcia, regidores socialistes.

Tot i això, el projecte de la piscina recull explícitament l’adequació de les dutxes, enllumenat, mobiliari urbà i les zones de pas per a persones amb mobilitat reduïda.

Els socialistes sempre s’han mostrat molt crítics pel tancament de la piscina aquest passat estiu i ara també entorn el projecte per remodelar aquesta instal·lació. 

 Per aquest motiu, han anunciat que presentaran al·legacions al projecte. Una al·legacions que volen presentar per responsabilitat política,  tot i que en el vídeo no donen més informació sobre quins aspectes volen esmenar.

Consulta la memòria del :

PROJECTE EXECUTIU
PER A LA REFORMA INTEGRAL
DE LA PISCINA MUNICIPAL

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics