Detenen diverses persones a Tordera, Blanes i Lloret arran d’un operatiu antidroga a Terol

Foto: Pixabay
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Nacional ha desarticulat un grupo criminal que distribuïa cocaïna a gran escala a Saragossa, Terol i també Catalunya.

Segons informa el cos, l’operatiu es va iniciar després de conèixer l’existència d’una banda de narcotraficants que operava a Terol. Arran de les investigacions es van detenir a 13 persones en total, amb uns arrestos que van començar a finals del passat octubre.

L’operatiu va permetre interceptar 11 quilos de cocaïna, 9 vehicles i armes de foc simulades, i no només es va actuar a Aragó sinó també a Catalunya, on van practicar-se detencions i registres a domicilis dels municipis veïns de Tordera, Blanes i Lloret de Mar.

El titular del Jutjat d’Instrucció número 3 de Terol, que és qui porta la instrucció judicial de la investigació, ha decretat presó pels 13 detinguts, alguns dels quals amb antecedents per tràfic de drogues.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics