La pluja obliga a suspendre una campanya de sensibilització ambiental a Sant Lluís

Imatge de la campanya
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls a través del Consell Comarcal del Maresme i les empreses ecoembes i ecovidrio, han preparat una campanya de conscienciació ambiental i, especialment, sobre el correcte reciclatge dels residus domèstics. La campanya inclou carpes informatives i un porta a porta per explicar la necessitat de separar i reciclar més i millor.

Avui era el dia que la campanya aterrava a Sant Lluís amb una carpa al Forroll com a punt d’informació  i dos educadors visitant els veïns i donant informació sobre com es pot separar i reciclar millor.

La pluja,  però ha obligat a suspendre la campanya. Ho explica Helio López, tècnic  de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafolls.

Ara es buscarà una nova data per fer aquesta campanya. Una iniciativa que també es farà en les properes setmanes tant al centre de Palafolls com a les urbanitzacions i Sant Genís. Segons les previsions, la propera setmana la carpa s’instal·larà davant del teatre i durant el pont de desembre es farà a les urbanitzacions i Sant Genís.

L’any passat els palafollencs vam reciclar el 51.3% dels seu8s residus, assolint així, in-extremis, l’objectiu marcat per Europa en el reciclatge municipal. Ara però el llistó s’apuja i pel 2025 caldrà reciclar el 55% dels residus i el 60% l’any 2030. És per això que s’engeguen campanyes per conscienciar dels beneficis mediambientals de separar correctament els residus i de reciclar-los allà on toca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics