La pluja retarda la finalització dels treballs de reasfaltat del polígon

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres de reasfaltat d’un dels trams de carrer del polígon d’en Puigvert estan ja a la seva recta final. Els treballs per aplicar el nou paviment ja s’han acabat, i ara falta pintar la senyalització horitzontal dels carrers. La pluja dels últims dies, però, està endarrerint aquestes tasques.

Les tasques s’han estat duent a terme durant les últimes dues setmanes al tram entre l’entrada al polígon de Mas Roquet i d’en Puigvert per Can Lucas i la primera rotonda.

Els treballs actuals van en paral·lel al condicionament i pavimentació de la connexió amb el vial paral·lel a la N-II amb la zona on hi ha la benzinera del polígon. En aquest cas, les obres ja s’han iniciat, i estan dividides en tres fases. En la primera s’actua en l’àmbit dels serveis, però no afecta a l’accés de Tordera, però a les següents dues fases sí que quedarà afectada aquesta connexió. Previsiblement, això es produirà passat Cap d’Any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics