Una cinquantena de persones ja han participat en l’enquesta del Pla Ambiental de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper diumenge s’acaba el termini per participar en el qüestionari en línia que ha d’ajudar a recollir les inquietuds i propostes dels palafollencs a l’hora d’elaborar el nou Pla de Sensibilització Ambiental de Palafolls.

Ja fa unes setmanes que el consistori palafollenc ha arrencat, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, l’elaboració d’aquest pla per conscienciar a la ciutadania sobre la necessitat de respectar, cuidar i protegir el medi ambient.

Per començar a treballar en aquest projecte, l’Ajuntament de Palafolls necessita fer una diagnosi de l’actual situació, i per això ha engegat aquesta enquesta en línia que pregunta a la ciutadania sobre la seva percepció i la seva opinió de diferents àmbits de la situació mediambiental i de conscienciació del nostre municipi.

L’enquesta, a la qual ja han participat una cinquantena de persones, busca la implicació de la ciutadania i de les entitats locals per poder radiografiar la situació de partida, cosa que permetrà al nou pla traçar millor les estratègies de futur com ara xerrades o cursos.

L’Ajuntament de Palafolls preveu tenir redactat el Pla de Sensibilització Ambiental a finals del mes de març de 2022, i que es comenci a desenvolupar a partir de mitjans d’any.

➡ Contesta l’enquesta AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics