L’Amateur de futbol goleja a plaer i el Sènior de futbol sala també guanya amb autoritat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jornada rodona pels primers equips de futbol i futbol sala de Palafolls. L’Amateur del CD Palafolls de futbol jugava aquest dissabte a casa contra el Vilablareix, i va aconseguir imposar-se amb autoritat per 6 a 0 en un partit que va dominar en tot moment i que va guanyar gràcies als gols de Carrasco, Aharon i Gelmà. L’enfrontament era el que quedava pendent de la jornada 5. Amb aquesta victòria, l’equip d’Èric Suaña és 8è a la classificació amb 14 punts.

Per la seva banda, el Juvenil de futbol va caure al camp del Sils per 4 a 0 i continua enclavat al final de la classificació.

En futbol sala, victòria amb autoritat del primer equip del San Luis, que va guanyar a casa contra el Vall-llobrega per 3 a 0, amb gols de Serra, Sánchez i Parra. D’altra banda, el Juvenil del San Luis va perdre 1 a 4 contra el Sant Julià de Ramis.

L’Aleví de Divisió d’Honor va fer un bon paper aquest cap de setmana, empatant a la pista del Manresa, 3r classificat a la lliga. Va ser gràcies als encerts a porteria de Xaubet i Ojeda, que van encetar el marcador.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics