S’obre un nou període d’inscripció pel curs de monitor d’aquest Nadal

Foto: xarxanet.org
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls organitza de cara a aquestes properes festes nadalenques un nou curs de monitor de lleure, una formació necessària per obtenir la titulació que permet treballar en aquest cap educatiu.

L’Ajuntament ha anunciat en les últimes hores que amplia les dates per formalitzar la inscripció amb un nou termini per inscriure’s, que ara anirà del 29 de novembre al 15 de desembre. El període s’ha obert per donar més possibilitats d’inscripció a les persones interessades, ja que encara queden places -en total, n’hi ha 20.  

El consistori informa que les places s’adjudicaran per estricte ordre de registre d’entrada que s’atorgui en el moment de realitzar la inscripció.

Marta Martí és dinamitzadora juvenil de Palafolls.

Les sol·licituds d’inscripció es poden fer via telemàtica per registre d’entrada electrònic, accessible des d’aquest enllaç, adjuntant a la instància genèrica la fitxa d’inscripció que es pot descarregar des del web www.palafolls.cat o bé presencialment a l’OAC amb cita prèvia.

Segons indica l’ajuntament, un cop presentada la sol·licitud, l’OAC emetrà la corresponent autoliquidació per pagar la inscripció en el termini dels dos dies hàbils següents. En cas de no efectuar el pagament en aquell termini, s’entendrà que la persona desisteix de la sol·licitud d’inscripció al curs i, per tant, ja no podrà ser admesa.

Un dels requisits que cal tenir molt en compte per poder participar en aquest curs és que cal tenir fets els 18 anys el dia en què comença la formació. És a dir, les persones que compleixin la majoria d’edat més enllà del dia 23 de desembre no es podran inscriure al curs.

El curs de monitor de lleure es farà entre els dies 23 de desembre i 9 de gener, ambdós inclosos, i té un cost de 190 euros per persona. La formació consta d’una part lectiva -amb 100 hores presencials i 50 virtuals- i posteriorment cal fer 160 hores de pràctiques.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça plf.joventut@palafolls.cat, o bé al telèfon 673 28 31 30.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics