Palafolls inicia la campanya per xipar i censar tots els animals de companyia del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Palafolls ha engegat la segona fase de la campanya sobre tinença d’animals de companyia al municipi. El passat mes de febrer es va encetar amb una primera fase que volia regular la situació de les colònies de gats al municipi, amb la col·laboració dels alimentadors de carrer.

Ara, el consistori ha engegat la segona fase de la campanya, la de xipatge i registre al cens dels animals de companyia que hi ha a Palafolls.

Segons Sònia González, regidora de Salut Pública, la campanya té un doble objectiu: aconseguir que, qui encara no ho hagi fet, censi el seu animal de companyia; d’altra banda, també es vol continuar informant de la gratuïtat del procés i incentivar la seva participació.

Els propietaris que s’hi acullin obtenen una placa verda amb número de registre que indica que l’animal té tota la documentació en vigor, i des de l’àrea de Benestar Animal s’entregarà també una ampolla i un dispensador de bosses als propietaris que ho sol·licitin, a partir de dilluns vinent.

D’altra banda, González informa que també s’ha impulsat una campanya informativa, tant a través de xarxes com als carrers i places de Palafolls, per donar a conèixer els punts clau de l’ordenança en vigor sobre animals de companyia.

Paral·lelament, des de la regidoria de Salut Pública també es recorda que els propietaris amb llicència de Gossos potencialment perillosos que s’hagi expedit el 2017 o abans han de dirigir-se al consistori per tal de renovar-la a partir d’aquest mes de gener, ja que té una caducitat de 5 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics