URGENT

Sònia Viñolas és escollida nova alcaldessa de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

La regidora del PSC malgratenc, Sònia Viñolas Mollfulleda, ha assumit aquest divendres el càrrec de nova alcaldessa de Malgrat de Mar. Viñolas ha rebut el suport de la majoria absoluta dels regidors presents del plenari, els quals han emès el seu vot secret a les candidatures presentades.

La nova alcaldessa, un cop ha pres possessió del càrrec, ha afirmat que assumeix l’alcaldia amb “humilitat, il·lusió i responsabilitat”, i assegura que ho entoma amb “esforç i respecte”. Amb tot, ha demanat “comprensió i paciència” davant del nou càrrec que assumeix des d’avui divendres.

Viñolas ha afirmat que successos com el temporal Gloria o la pandèmia li han fet replantejar el seu paper al consistori, i s’ha compromès a seguir el full de ruta i els compromisos del govern de cara al que queda de mandat.

Sònia Viñolas, de 50 anys d’edat, va ser escollida regidora per primer cop l’any 2015 com a número 5 de la llista del PSC, i va ocupar primer les carteres de Educació, Formació d’Adults, Solidaritat i Cooperació Internacional, Igualtat i Gent Gran. A les últimes eleccions municipals, les del 2019, Viñolas va ser la número 2 de la llista socialista. 

L’elecció de Viñolas ha comportat també la presa de possessió com a nova regidora a Sarah Corpas Marcial, que assumeix les carteres de Gent Gran i Solidaritat, que fins ara portava Viñolas. Per la seva banda, la regidoria Isabel Ortiz assumeix la coordinació de l’Àrea de Qualitat de Vida. 

L’elecció de Sònia Viñolas com a nova alcaldessa de Malgrat de Mar s’ha produït just una setmana després que l’exalcalde, el també socialista Joan Mercader, anunciés que abandonava el càrrec i la política local per motius personals i familiars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics