El Mercat de Fruites i Verdures de Blanes es trasllada al Passeig de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El popular mercat blanenc s’ha instal·lat, des d’aquest passat cap de setmana, al Passeig de Mar de la ciutat, ubicació on s’hi estarà fins passat l’hivern.

Aquest trasllat és un pas que es vota cada any entre els paradistes per tal de desplaçar-se cap a una zona amb menys fred, ja que el Passeig de Dintre, ubicació habitual del mercat blanenc, és un espai més a l’ombra. Les parades s’instal·len arran de mar fins d’aquí a tres mesos, el 4 de març, moment en què es retornarà al lloc de sempre.

L’Ajuntament de Blanes qualifica el Mercat de Fruites i Verdures, conegut també com el Mercat de les Pageses, com un dels indiscutibles atractius gastronòmics i turístics del municipi, on es venen productes frescos, de proximitat i qualitat.

El consistori recorda que el seu origen històric es remunta al mateix naixement del nucli urbà de Blanes, i que antigament s’ubicava a la Plaça dels Dies Feiners. En aquesta plaça s’hi va instal·lar fins l’any 1599, quan es va traslladar al Carrer Ample. Posteriorment, ja al segle XX, va tornar a canviar d’ubicació per anar al Passeig de Dintre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics