L’Hospital de Blanes suspèn temporalment les visites a tots els pacients ingressats

Foto: CSMS
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha endurit, encara més, les restriccions anti-Covid davant de l’augment continuat de casos a l’Hospital Comarcal de Blanes. Després que aquest dimarts es reduïssin els horaris de visita, a partir d’avui l’ens sanitari ha deixat suspeses, de forma temporal i fins a nou avís, les visites a tots els pacients que hi ha ingressats al centre hospitalari blanenc. Aquesta restricció inclou les persones que es troben a les plantes d’hospitalització i també les que són a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’Urgències. En tots els casos, informa la corporació, seran els professionals sanitaris els qui podran autoritzar visites puntuals, sempre sota criteri assistencial.

A banda, a partir de dilluns vinent també es reduirà l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, donant prioritat a tota l’activitat no demorable i l’atenció urgent i mantenint només la cirurgia sense ingrés.

Tal i com ja avançava aquesta setmana la CSMS, s’ha habilitat un punt de recollida d’objectes personals perquè els familiars puguin fer-los arribar als pacients, i que s’ha situat al Punt d’Informació de l’Hospital de Blanes en horari de 15 a 19h de dilluns a divendres.

L’ens sanitari recorda que, en el cas de l’Hospital Sant Jaume de Calella, ara per ara no hi ha canvis en les mesures, i per tant es mantenen els horaris de visites a pacients no Covid a la franja de 13 a 14h i amb un sol acompanyant.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics