Un detingut en ple carrer a Palafolls per amenaces amb un ganivet

Patrulla de la policia local. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets van tenir lloc el matí de divendres passat, 3 de desembre, a l’avinguda Pau Casals. Segons informa la Policia Local de Palafolls, una veïna va dirigir-se a les dependències del cos per alertar de la presència d’un noi amb un ganivet de grans dimensions en ple carrer, davant d’un dels supermercats que hi ha en aquesta via.

Segons explica Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls, els agents que s’hi van dirigir van detectar que la persona presentava signes d’estar sota els efectes d’alguna droga, i van procedir a la seva detenció per alteració de l’ordre públic i també per amenaces amb arma blanca a una tercera persona.

Com marca el procediment en aquests casos, ara els Mossos d’Esquadra s’encarreguen de les diligències del cas. Sortosament, en l’actuació no hi va haver cap ferit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics