Es promou un curs de monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu

Imatge d'Arxiu: Campus FC Barcelona-Sport 2016. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls i Tordera han impulsat, de forma conjunta, una nova formació en el camp de l’esport i l’educació. Es tracta del curs de monitors d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu, una proposta formativa que ha de permetre als seus participants accedir al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya.

En aquest sentit, Mari Parra, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, explica que la formació va dirigida sobretot a persones interessades en treballar en l’àmbit esportiu, i que tinguin més de 16 anys d’edat.

Segons informa el consistori palafollenc, el curs dona coneixements i capacitats per accedir al món laboral a persones que treballin en la dinamització i desenvolupament d’activitats esportives i poliesportives en l’àmbit escolar, els patis oberts, casals i campus esportius o qualsevol altre iniciativa d’aquest àmbit.

El curs de monitor d’activitats de dinamització en l’àmbit poliesportiu consta de 250 hores de formació, dividides en 100 hores de teoria i 150 de pràctica en una entitat esportiva. Parra explica que la part teòrica es farà combinant classes presencials tant a Palafolls com a Tordera amb altres sessions que es duran a terme de forma virtual.

El curs té un preu de 220 euros, quantitat que es redueix a la meitat en el cas dels residents a Palafolls i a Tordera o per a persones vinculades a entitats esportives dels dos municipis.

Per inscriure’s al curs cal contactar amb el Consell Esportiu del Maresme, al web www.cemaresme.cat o bé trucant al telèfon 93 757 01 39.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics