URGENT

El Júnior del CB Palafolls segueix imparable, en una jornada complicada per la resta d’equips

Compartiu aquesta història

L’equip Júnior del CB Palafolls ha tornat a sumar una nova victòria aquest cap de setmana, la novena consecutiva en aquesta fase regular. Els palafollencs jugaven al Palauet dissabte i van imposar-se per 68 a 24 al CB Argentona, després d’haver dominat a plaer tots els períodes del partit.+

La resta de conjunts del bàsquet palafollenc van caure aquest cap de setmana. El Sènior A visitava la pista de l’Escolàpies Figueres, i va estar lluitant en un partit en què va anar a remolc al marcador durant tots els quarts, i que va acabar perdent de deu punts, 68 a 58.

Tampoc va estar afortunat el Sènior B, que jugava a la pista del Vedruna Palamós. L’equip palafollenc va caure 98 a 53 en un enfrontament amb clar domini local.

Per la seva banda, l’Infantil també va perdre en el seu partit fora de casa contra el CB Tona, per 71 a 20, i l’equip Sots-21 no va poder disputar el seu partit contra el Bàsquet Institució Montserrat, que es va suspendre en aplicació del protocol Covid per part de l’equip barceloní.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics