El Júnior del CB Palafolls segueix imparable, en una jornada complicada per la resta d’equips

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip Júnior del CB Palafolls ha tornat a sumar una nova victòria aquest cap de setmana, la novena consecutiva en aquesta fase regular. Els palafollencs jugaven al Palauet dissabte i van imposar-se per 68 a 24 al CB Argentona, després d’haver dominat a plaer tots els períodes del partit.+

La resta de conjunts del bàsquet palafollenc van caure aquest cap de setmana. El Sènior A visitava la pista de l’Escolàpies Figueres, i va estar lluitant en un partit en què va anar a remolc al marcador durant tots els quarts, i que va acabar perdent de deu punts, 68 a 58.

Tampoc va estar afortunat el Sènior B, que jugava a la pista del Vedruna Palamós. L’equip palafollenc va caure 98 a 53 en un enfrontament amb clar domini local.

Per la seva banda, l’Infantil també va perdre en el seu partit fora de casa contra el CB Tona, per 71 a 20, i l’equip Sots-21 no va poder disputar el seu partit contra el Bàsquet Institució Montserrat, que es va suspendre en aplicació del protocol Covid per part de l’equip barceloní.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics