L’Hospital de Blanes suspèn, des d’avui i temporalment, l’activitat quirúrgica no urgent amb ingrés

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja ho avançava la setmana passada: a partir d’avui dilluns, l’Hospital Comarcal de Blanes suspèn, de forma temporal, la cirurgia de caràcter no urgent i que requereix ingrés al centre.

Ho fa amb l’objectiu d’alliberar llits de les plantes per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 que ho requereixin, després que el nombre d’afectats hagi incrementat en els darrers dies en aquest centre hospitalari.

D’aquesta manera, des d’avui es dona prioritat a tota l’activitat no demorable i a l’atenció urgent, mantenint l’activitat que no requereix hospitalització i, per tant, la cirurgia sense ingrés. 

Segons ja va informar la CSMS la setmana passada, des de divendres han quedat també suspeses de forma temporal les visites a tots els pacients de l’hospital, incloent les persones que es troben a les plantes d’hospitalització i també les de l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’Urgències. En tots els casos, informa l’ens sanitari, seran els professionals sanitaris els qui podran autoritzar visites puntuals, sempre sota criteri assistencial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics