Blanes demana a la Generalitat més implicació en la qüestió de l’oci nocturn

Una junta de seguretat passada. Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes va acollir ahir la celebració d’una Junta de Seguretat Local Extraordinària amb l’objectiu de posar damunt la taula la problemàtica que es viu a la zona d’oci nocturn, on darrerament s’han tornat a repetir els actes incívics i aldarulls que, ja anteriorment i sovint, s’han estat produint en aquesta zona.

A la trobada hi van participar l’alcalde de Blanes, Àngel Canosa, així com representants de diverses àrees del cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Blanes.

El consistori afirma que, després de la reobertura de l’oci nocturn al municipi, aquesta tardor, han ressorgit els problemes d’aldarulls en aquesta zona, i es va iniciar l’Operatiu Via ara fa unes setmanes per reforçar la seguretat a la zona.

L’ajuntament assegura que aquesta acció ha permès reduir els incidents, però a la reunió d’ahir es va considerar que la solució no pot passar, només, per les accions policials.

En aquest sentit, Canosa ha demanat a la Generalitat que augmenti un grau més la seva implicació a l’assumpte, assegurant que el consistori “agraeix els esforços” però reclamant també més mesures per contribuir a “desencallar” la situació.

Segons va avançar l’alcalde a la Junta d’ahir, l’Ajuntament de Blanes està treballant en l’organització d’una trobada per enfocar la resolució de la problemàtica des d’un vessant “més social i educatiu”, comptant amb la complicitat dels diferents agents, administracions i institucions implicades. Aquesta trobada, informa el consistori blanenc, es faria durant un acte públic i oberta a la participació de tota la ciutadania, i està prevista de cara a principis de l’any vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics