URGENT

L’actriu Paula Blanco passa pel Poesia als Barracons amb el monòleg “L’arboricultor”

Compartiu aquesta història

El cicle Poesia als Barracons, impulsat des de l’Institut Font del Ferro, continua aquest dijous al Teatre de Palafolls amb una nova proposta adreçada als alumnes de primer de Batxillerat.

Es tracta de “L’arboricultor”, un monòleg teatral dirigit per Mia Parcerisa, basat en un text de l’artista i poeta Perejaume, i que protagonitza l’actriu Paula Blanco.

Blanco, que ofereix aquesta actuació al punt del migdia, és actriu de teatre i televisió, llicenciada en Art Dramàtic i graduada en Llengües Modernes, i ha treballat en obres de teatre com “La Plaça del Diamant”, “El rei Lear” o “Paradisos oceànics”.

La proposta d’avui del Poesia als Barracons és la segona i última d’aquest primer trimestre, que va arrencar a finals d’octubre amb Evelyn Arévalo i una lectura de fragments del text “Carrer de Txernòbil”.

El cicle seguirà amb més propostes de cara l’any vinent, amb la participació del poeta i músic osonenc Jaume Coll Mariné, el 21 de març, i es tancarà just un mes més tard amb els també poetes Oriol Sauleda i Núria Martínez-Vernis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics