El Juga Juga de Nadal ja escalfa motors

El Juga Juga al teatre, l'any 2019 - Foto: RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El parc infantil de Nadal de Palafolls ja està preparat per obrir al públic de cara a aquestes festes. Enguany es recupera el format original de la proposta, que el 2020 va haver-se d’adaptar a les restriccions sanitàries.

Tot i que les mesures anti-Covid s’han de continuar aplicant, el Juga Juga tornarà a fer-se al Teatre -pels petits, de 3 a 5 anys- i al Palauet -pels infants més grans, de 6 a 12 anys. En aquest últim cas, el consistori ha apostat enguany per muntar també algunes de les propostes lúdiques a l’exterior del pavelló, per garantir les mesures sanitàries i poder continuar oferint les activitats habituals als infants palafollencs.

En parla Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

El programa d’activitats pels més petits inclourà inflables, una ludoteca, joc simbòlic i jocs gegants, manualitats i pintacares. D’altra banda, al Palauet i pels més grans s’oferiran també algunes d’aquestes propostes, a més de llits elàstics, un toro mecànic i un circuit de karts, entre altres.

Enguany, l’accés al Juga Juga s’ha dividit en dos torns, matí i tarda, i l’aforament és limitat, per tal de complir amb les restriccions sanitàries. L’entrada costarà 3 euros per torn, ja que és el mínim que permet l’ordenança d’aquest àmbit. González aclareix que s’ha establert així per evitar que un participant bloquegi una plaça ja al matí i durant tot el dia. En aquest sentit, si aquesta persona decideix no assistir al parc infantil a la tarda i l’aforament és complet, impossibilitaria que la plaça la pogués aprofitar un altre infant.

Les entrades, doncs, es compraran al mateix moment d’accedir al parc, i no es podran adquirir anticipadament ni tampoc es faran abonaments. L’aforament està limitat a 80 persones al Teatre de Palafolls i 120 al Palauet.

El Juga Juga obrirà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, en horari de 10 a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics