URGENT

L’Hospital de Calella suspèn, des d’avui, les visites a pacients

Compartiu aquesta història

L’Hospital Sant Jaume de Calella ja no admet, des d’avui, visites als pacients que té ingressats. Aquesta és la mesura anunciada en les darreres hores per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva davant l’augment de casos de Covid-19 detectats al centre. Ara fa una setmana, l’ens sanitari també va prendre la mateixa decisió per l’Hospital Comarcal de Blanes.

La mesura és temporal i es mantindrà fins a nou avís, i igualment com en el cas de Blanes, inclou les persones que es troben a les plantes d’hospitalització i també les que són a l’àrea de crítics i a la Unitat Polivalent d’Observació del servei d’Urgències. En tots els casos, recorda la corporació, seran els professionals sanitaris els qui podran autoritzar visites puntuals, sempre sota criteri assistencial. 

També queda suspesa l’entrada d’acompanyants a l’hospital de dia i a la unitat de cirurgia sense ingrés, així com no es permet anar acompanyat a consultes externes i a la realització de proves, exceptuant casos de menors d’edat o persones amb discapacitat intel·lectual, entre altres.

La CSMS manté obert el Punt de recollida d’objectes personals perquè els familiars puguin fer-los arribar als pacients ingressats. Aquest espai es troba situat al Punt d’Informació de l’Hospital de Calella, en horari de 15 h a 19 h, de dilluns a divendres.

Paral·lelament a la suspensió de visites, l’ens sanitari també ha decidit reduir l’activitat quirúrgica no urgent que requereix ingrés, donant prioritat a tota l’activitat no demorable i a l’atenció urgent. En aquest sentit, doncs, es mantindrà l’activitat que no requereix hospitalització, per tant, la cirurgia sense ingrés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics