Cara i creu pels primers equips masculí i femení del San Luis de futbol sala

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’última jornada abans de l’aturada per vacances de Nadal ha deixat sensacions oposades als principals equips del San Luis de futbol sala.

El conjunt masculí de Primera Divisió s’enfrontava ahir diumenge al Blanesport 83. L’equip palafollenc, que venia de perdre en l’anterior jornada, no va desaprofitar l’ocasió de marxar de vacances com a segon classificat a la lliga i va imposar-se 3 a 2 als blanencs, amb els gols d’Arnau Serra, Yeray Partearroyo i Víctor Serra.

D’altra banda, l’equip femení de Segona Divisió jugava dissabte a la pista del Manlleu, i en aquest cas la situació va ser radicalment diferent. Les palafollenques no van saber trobar el ritme d’un partit que les locals van dominar a plaer, i van acabar perdent per 6 a 0. Amb resultat, malgrat tot, l’equip continua situat a la meitat de la taula, en 6a posició, amb 10 punts.

Qui també marxa de vacances amb una derrota és el conjunt Aleví de Divisió d’Honor, que va caure dissabte a la pista del Martorell per 2 a 1. Els locals van encetar el marcador al primer minut de partit, i els palafollencs van marcar-se un gol en pròpia porteria que eixamplaria distàncies. Malgrat un últim gols de Ruben Mena, l’Aleví va acabar perdent, i és 6è a la lliga amb 17 punts.

En futbol, partit ajornat de l’Amateur del CD Palafolls contra el Cal Aguidó, i derrota per 4 a 2 del Juvenil contra el Lloret fora de casa. Els palafollencs marxen de vacances encadenant una nova derrota que els obliga a continuar al fons de la classificació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics