Victòries pel Sènior B i Sots 21 de bàsquet i derrotes pel Sènior A i el Júnior

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El CB Palafolls tanca l’any amb una jornada amb resultats de cara i creu. L’equip Senior A jugava dissabte a la pista del CB Olot, un partit que va acabar perdent per 43 a 77. En el costat oposat de la balança, el Sènior B va aconseguir la victòria ahir diumenge. Va ser a casa, al Palauet, contra la Unió Atlètica Tossa. Els palafollencs van dominar amb autoritat un partit que van acabar guanyant per 96 a 50.

Bones sensacions també per l’equip Sots 21, que jugava dissabte a la tarda contra l’Orlandai. Els palafollencs van imposar-se de 25 punts -71 a 46- després d’haver aconseguit mantenir-se per davant en el marcador en tot moment.

Per la seva banda, el Júnior va perdre 62 a 53 a la pista del Cafè Vintage Arenys Bàsquet, després d’haver acabat per davant al marcador al primer quart de partit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics