Palafolls aprova el Pla Normatiu de l’ajuntament pel 2022

Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple de dijous al consistori palafollenc va aprovar, entre altres, el Pla Anual Normatiu corresponent al 2022, una eina per recollir l’activitat de revisió i d’avaluació de les normes vigents, i alhora incrementar la seva predictibilitat i transparència.

Durant la sessió plenària, Cèlia Majó, secretària accidental, va explicar que la llei permet als municipis preveure quina és la seva voluntat de regulació de cara a l’any següent. D’aquesta manera, el pla aprovat dijous vol servir per racionalitzar l’activitat de producció normativa i millorar-ne la qualitat.

Majó posa com a exemple la modificació de diverses ordenances, enguany, que calia actualitzar i per les quals es van obrir diverses consultes públiques, o bé també la regulació de diversos reglaments o l’ús d’equipaments municipals.

A la vegada, Majó va aclarir que es tracta d’un document d’intencions per part dels serveis jurídics per regular la normativa i que serveix al consistori palafollenc per comprometre’s i ser més transparent de cara a la ciutadania.

El nou Pla Anual Normatiu de l’Ajuntament de Palafolls va ser aprovat per unanimitat dels regidors i regidores del ple palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics