Es comença a repartir el Calendari 2022 de l’ACEP i Promoció Econòmica

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El popular calendari, promogut per l’entitat que aglutina bona part dels comerços palafollencs i per l’àrea de Promoció Econòmica del consistori, ja és una realitat. Aquest dissabte, coincidint amb la celebració de la Fira d’Entitats, l’element va fer-se públic, i des d’ahir dilluns ja es pot trobar també als comerços i establiments adherits a l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls.

Francesc Tresserras, president de l’ACEP, destaca el suport rebut per impulsar aquesta iniciativa i la feina conjunta per confeccionar el calendari.

El calendari d’enguany mostra fotografies que van ser preses durant l’estiu, amb l’objectiu d’obtenir uns colors vius i alegres per aquestes festes de Nadal, i les protagonitzen els mateixos comerciants palafollencs. Les ubicacions de les imatges tampoc són fruit de l’atzar, ja que s’han volgut destacar llocs de Palafolls que, si bé són coneguts, potser ho són menys que altres espais del municipi.

L’ACEP i Promoció Econòmica han fet un tiratge de 2.500 unitats del nou calendari del 2022.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics