URGENT

La rehabilitació del CAP de Palafolls, més a prop

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva signaran properament un conveni que ha de permetre iniciar els treballs de rehabilitació del CAP palafollenc.

Així ho va anunciar al ple de dijous l’alcalde, Francesc Alemany, qui va informar que el projecte de reforma del centre permetrà adequar les instal·lacions a les necessitats actuals, tant per cobrir les mancances de fa temps com també per fer front a l’actual situació de pandèmia. Tot plegat s’impulsarà amb una inversió de 90 mil euros.

L’alcalde assegura que es tracta d’un projecte sobre el qual fa temps que es treballa, però que s’ha vist afectat per la pandèmia, la qual ha acabat endarrerint la seva posada en marxa.

Davant d’aquesta qüestió, el PSC va preguntar sobre les previsions de la Generalitat de construir el nou CAP de Palafolls. Alemany va contestar que, segons va informar-los el Govern català en una última reunió, el projecte no seria una realitat abans de cinc anys. Davant d’aquest escenari, afirma l’alcalde, ajuntament i corporació van considerar necessari impulsar la reforma que s’iniciarà properament per tal de millorar les instal·lacions de l’ambulatori.

L’Ajuntament de Palafolls espera que l’evolució de la pandèmia no acabi empitjorant, novament, les previsions de rehabilitació del CAP palafollenc, que com la resta de centres d’atenció primària està patint un nou col·lapse.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics