Calella i Montgat reben un esquitx del tercer premi de la Loteria de Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La localitat veïna ha estat una de les poblacions catalanes afortunades amb la sort de la Loteria de Nadal. El sorteig, celebrat aquest matí, ha donat com a tercer premi el número 19.517, venut en part a Calella. Els esquitxos d’aquest premi, dotat amb 50 mil euros per dècim, també han tocat a Granollers, València, Almería i Badajoz.

Des de l’Administració de Loteria Robert, al centre de Calella, el seu responsable, en Robert, ha explicat en declaracions a Ràdio Palafolls la sensació d’haver repartit 17 milions d’euros d’aquest tercer premi, que ha caigut principalment a la zona dels Apartaments Codina, a través d’un dels bars que hi ha.

El responsable de l’administració calellenca, que fa deu anys que porta aquest nou negoci, s’ha mostrat molt satisfet d’haver pogut repartir un premi, finalment, després d’anys sense sort.

Al Maresme, també el municipi de Montgat ha rebut part de la sort del sorteig de la Loteria. Ha estat amb un quart premi, el 42.833, que ha quedat molt repartit i que també ha caigut a Barcelona, Esplugues de Llobregat o Begues, entre altres.

La Grossa de la Loteria de Nadal ha caigut poc després de les 12 del migdia, i ha estat pel número 86.148, premiat amb quatre milions per cada dècim.

El segon premi de la Loteria de Nadal ha estat el 72.119, i l’altre quart premi, a banda del que ha caigut en part a Montgat, ha estat pel números 91.179.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics