Es signa el conveni per substituir la canonada d’impulsió d’aigua de Palafolls

Rebentada de canonada a l'Avinguda Pau Casals de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, en representació de l’Ajuntament ha signat amb els responsables d’AGBAR el conveni per la substitució de la canonada d’impulsió d’aigua corrent.

Aquesta canonada és la que porta l’aigua des dels semàfors d’entrada al poble i fins el dipòsit de la muntanya de Castell. L’actual, és una canonada molt antiga i que ha donat molts problemes en els últims anys, per això s’ha decidit substituir pràcticament sencera.

Traçat previst de la nova canonada. AJPLF

La previsió és que a principis del proper any, probablement al gener, començaran els treballs que substituiran aquesta canonada i que, aprofitant la intervenció, suposarà el reasfaltat de les vies per on passa aquesta canonada. Són vies molt cèntriques com ara el carrer Passada, Plaça Major, carrer Major i av Pau Casals.

Aquesta substitució i reasfaltat costarà entorn als 770.000€ i es complementaran amb dues actuacions més. La primera per reordenar el sistema de clavegueram d’un tram de l’av. Pau Casals, entre carrers Girona i Camí del Castell. I una segona per millorar les voreres d’alguns trams d’aquesta cèntrica via. Dues actuacions que sumen uns 300.000€ més.

Més d’1M€ d’inversió que pagarà l’Ajuntament en diferents anys a través del cànon de l’aigua, la quantitat anual que AGBAR paga al consistori per explotar el servei d’aigua i que es destinarà a pagar la intervenció prevista.

Tota aquesta actuació, una de les més importants que es faran en aquest mandat, i que es farà en els primers mesos de l’any vinent, comportaran nombroses incidències viàries ja que els carrers afectats són dels més cèntrics i transitat de la nostra vila

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics