URGENT

L’Ajuntament aprova 35 bonificacions al rebut de l’aigua

Compartiu aquesta història

A finals de novembre la Junta de Govern Local va aprovar les bonificacions del rebut de l’aigua per a pensionistes i jubilats amb baixos recursos de Palafolls.

Enguany havien demanat aquesta rebaixa del rebut 48 persones de les quals, la majoria de sol·licituds, 35 han estat acceptades i veuran bonificat el 100% de la quota fixa de les factures.

Aquestes 35 persones suposen un augment de bonificacions respecte aquest any, quan hi ha hagut 31 beneficiaris d’aquesta reducció en el rebut de l’aigua.

Ara aquestes persones rebran la corresponent notificació i a partir del gener veuran bonificada aquesta part fixa de la factura. Ho explica Judit Puig, responsable de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquesta part fixa bonificada són entorn els 10€ al mes, segons dades de l’ACA.

Les sol·licituds denegades ho han estat bàsicament per tres motius; per ingressos superiors als marcats a les bases, més persones que les beneficiaries empadronades al domicili o perquè qui demana la bonificació no és el titular del servei.

Aquestes bonificacions fa anys que estan actives i beneficien a  pensionistes majors de 65 anys empadronats a Palafolls, sempre i quan disposin d’una única propietat immoble, en la que han de viure sols o amb parella i no poder superar el llindar del salari mínim interprofessional amb les pensions que es cobrin per cada persona convivent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics