L’alcalde de Palafolls demana responsabilitat als palafollencs en aquestes festes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Estem a les portes d’un nou Nadal i, davant la situació pandèmica creixent, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany ha demanat als ciutadans responsabilitat a l’hora de celebrar aquestes properes festes.

Segons Alemany, cadascú ha de ser conscient de la necessitat de mantenir les habituals mesures de seguretat davant el coronavirus, com són l’ús de mascareta, limitar el nombre de persones a les trobades o la neteja de mans. 

Segons Alemany, tot i que Omicron sembla una variant més lleu que les anteriors, la seva gran de transmissibilitat fa que el nombre d’afectats amb complicacions pugui augmentar.

Avui el TSJC ha aprovat les noves restriccions proposades per la Generalitat, Palafolls passarà a tenir toc de queda nocturn a partir d’aquesta propera mitjanit. Tot i que la mesura es reserva pels municipis més grans de 10.000 habitants, Palafolls o Santa Susanna hauran de confinar-se a la nit, ja que estan envoltats de municipis més grans.

Alemany reconeix que és un pal per la població tornar a les restriccions més severes. L’alcalde apunta que les mesures volen limitar al màxim la mobilitat per tallar la transmissibilitat del virus. En aquest sentit, Alemany assegura que els ajuntaments ajudaran per frenar la nova onada.

A banda del toc de queda s’esperen noves restriccions com l’obligatorietat d’usar mascareta també a l’exterior, el tancament des d’aquesta mitjanit de l’oci nocturn o la limitació d’aforaments a l’interior de locals de restauració o espais culturals, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics