L’Ajuntament substitueix el Juga Juga per tallers infantils

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dilluns comencen les activitats que el consistori ha organitzat com alternativa al Juga Juga que es va haver d’anul·lar davant la situació pandèmica creixent. El format habitual del Juga Juga permet la interacció dels més petits i per això es va haver d’anul·lar. 

Ràpidament, però, el consistori ha proposat una setmana d’activitats més adaptades a les mesures de seguretat per evitar l’expansió del coronavirus. 

Així fins divendres, cada matí es faran activitats lúdiques al centre de Palafolls. De fet, es preveu que cada dia hi hagi un taller de manualitats al Fòrum Palatiolo, que es desenvoluparà de 10 a 14h en 8 torns diferents de mitja hora. Cada torn pot assumir una 30a de nens i nenes que hauran de reservar plaça prèviament a entrades.palafolls.cat.

Fins divendres es faran postals de Nadal,corona de rens i d’altres manualitats sota supervisió de monitors.

Sònia González, regidora d’Esports explica que les activitats tindran totes les mesures de seguretat contra la covid.

Paral·lelament, a la plaça del Poppi i pels infants majors de 5 anys, s’ha organitzat un circuit de karts a pedals i balance bike. Estarà actiu cada matí fins divendres i, en aquest cas, no cal reservar plaça per participar en aquesta activitat.

Les dues activitats, les manualitats i els circuits, són gratuïtes i estan supervisades per monitors.

Amb aquesta oferta, l’Ajuntament vol donar una alternativa lúdica a la manca del Juga Juga. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics