Un nou segell vol promocionar la producció agroalimentària del Maresme

www.ccmaresme.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme ha impulsat una nova eina per promoure els productes locals. Es tracta de “Mengem Maresme”, un nou segell que vol promocionar el consum de proximitat de productes agroalimentaris.

Segons informa l’ens comarcal, aquest nou segell té el seu principal canal de promoció al compte d’Instagram de Productes de la Terra Maresme, i identifica la producció agroalimentària dels i les professionals que formen part del cens d’aquest espai de promoció, facilitant la seva identificació per part del consumidor.

El CCM afegeix també que el segell “Mengem Maresme” és el fil conductor del calendari que edita el mateix ens per posar en valor les característiques i la singularitat dels productes agroalimentaris de la nostra comarca. Enguany, el calendari vol retre homenatge i agrair “més que mai” l’esforç i l’adaptabilitat que han tingut els productors i elaboradors de la comarca.

El calendari 2022 de Productes de la Terra Maresme el distribueixen els i les professionals adherits als projecte, i el mateix Consell Comarcal informa que també l’ha fet arribar als ajuntaments i oficines de turisme de la comarca. També està disponible en versió online, a través del web www.ccmaresme.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics