URGENT

Blanes recupera divendres la Cursa Popular de Sant Silvestre

Compartiu aquesta història

Malgrat la pandèmia, algunes de les activitats tradicionals de les festes de Nadal tornen enguany a la programació cultural del nostre voltant. És el cas de la Cursa Popular de Sant Silvestre, un esdeveniment que se celebra en diversos punts del territori i que la ciutat veïna de Blanes celebrarà aquest 2021 per tercera vegada.

El certamen l’organitza el Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, i se celebra sempre el darrer dia de l’any, el 31 de desembre. A Catalunya també se la coneix com la Cursa dels Nassos.

Igualment com en altres lloc, Blanes prepara aquesta cursa amb un to popular, pensada tant per persones acostumades a córrer com també per d’altres que vulguin anar a un ritme més lent. L’itinerari tindrà 5 quilòmetres, i serà a peu pla, mantenint el format de les edicions del 2018 i 2019.

Per participar a la cursa cal tenir més de 14 anys, i es poden fer inscripcions prèviament al web www.triatloblanes.com fins demà dijous, a un preu de 5 euros, així com presencialment el mateix dia de la cursa a un preu de 8 euros. El consistori blanenc recorda que s’ha establert un límit màxim de 250 dorsals.

El tret de sortida de la Cursa Popular de Sant Silvestre de Blanes es donarà a 2/4 de 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics