Blanes recupera divendres la Cursa Popular de Sant Silvestre

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Malgrat la pandèmia, algunes de les activitats tradicionals de les festes de Nadal tornen enguany a la programació cultural del nostre voltant. És el cas de la Cursa Popular de Sant Silvestre, un esdeveniment que se celebra en diversos punts del territori i que la ciutat veïna de Blanes celebrarà aquest 2021 per tercera vegada.

El certamen l’organitza el Club Triatló Blanes amb el suport de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, i se celebra sempre el darrer dia de l’any, el 31 de desembre. A Catalunya també se la coneix com la Cursa dels Nassos.

Igualment com en altres lloc, Blanes prepara aquesta cursa amb un to popular, pensada tant per persones acostumades a córrer com també per d’altres que vulguin anar a un ritme més lent. L’itinerari tindrà 5 quilòmetres, i serà a peu pla, mantenint el format de les edicions del 2018 i 2019.

Per participar a la cursa cal tenir més de 14 anys, i es poden fer inscripcions prèviament al web www.triatloblanes.com fins demà dijous, a un preu de 5 euros, així com presencialment el mateix dia de la cursa a un preu de 8 euros. El consistori blanenc recorda que s’ha establert un límit màxim de 250 dorsals.

El tret de sortida de la Cursa Popular de Sant Silvestre de Blanes es donarà a 2/4 de 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics