Blanes celebra demà l’últim ple ordinari del 2021

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Blanes celebra demà dijous la darrera sessió plenària amb caràcter ordinari d’enguany. El d’aquest desembre serà un ple híbrid, és a dir, combinarà la presencialitat a la sala de plens de l’alcalde i els portaveus dels grups municipals amb la connexió telemàtica de la resta de regidors i regidores. Aquesta és la decisió presa pel consistori blanenc davant l’augment de casos de Covid-19 i les noves mesures preses.

El ple constarà de 10 punts a l’ordre del dia, entre els quals es donarà compte de diverses sentències judicials i resolucions d’alcaldia i el canvi de representant polític en un dels òrgans col·legiats competència del ple.

La sessió també debatrà l’aprovació de diverses propostes acordades en la darrera sessió de la Comissió del Nomenclàtor, una modificació respecte la prestació del servei de vigilància especial de Teleassistència i una modificació puntual del POUM, així com una moció presentada conjuntament pels grups municipals d’ERC, Junts x Blanes i Blanes En Comú Podem en suport al model d’escola i a la llengua catalana.

El ple, que començarà a les 7 de la tarda i s’acabarà amb el torn de precs i preguntes, s’emetrà per streaming a través dels perfils de Facebook i YouTube de l’Ajuntament de Blanes i el mateix web municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics