Palafolls tornarà a comptar amb tres campaments per rebre els Reis d’Orient

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ses Majestats els 3 Reis d’Orient han confirmat la seva presència a Palafolls el proper dimecres 5 de gener. Malgrat l’afectació de la pandèmia, que continua condicionant les festes nadalenques, el nostre municipi ja està preparat per tornar a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar.

Serà, de nou, amb la instal·lació de tres campaments reials repartits en tres llocs del municipi. Un d’ells serà a Sant Genís, i s’establirà al local social entre 2 quarts de 5 i dos quarts de 6 de la tarda. El barri de Sant Lluís acollirà un altre dels campaments, que se situarà a la plaça de la Fasola entre les 6 i quarts de 9 del vespre, i el tercer se situarà des de les 4 de la tarda al centre de Palafolls, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Abans, Ses Majestats hauran arribat a la zona de les escoles, rere la plaça de Poppi, on tothom els podrà rebre abans de dirigir-se als diferents campaments.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Palafolls, explica que caldrà estar pendent aquests dies dels missatges que vagin fent arribar Ses Majestats.

D’aquesta manera, Ses Majestats d’Orient rebran els infants palafollencs malgrat que la pandèmia els obligui a deixar aparcades, un any més, les seves carrosses.

Per poder fer entrega de la carta als 3 Reis a qualsevol dels tres campaments previstos cal inscriure’s prèviament a través del web entrades.palafolls.cat. Aquesta és una de les mesures anti-Covid que s’han aplicat davant l’increment de contagis de coronavirus.

Segons ha informat el consistori, fins aquest matí de dimecres ja s’han esgotat prop de la meitat de les places per visitar Ses Majestats als campaments reials, per la qual cosa es recomana a la ciutadania no esperar-se a última hora per fer la inscripció.

Al web municipal, www.palafolls.cat, així com al d’aquesta emissora, www.radiopalafolls.cat, podeu recuperar el vídeo de la visita a Orient protagonitzada per l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, i en què Ses Majestats van confirmar la seva arribada a Palafolls d’aquí a just una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics