Es donen per acabades les obres del Polígon Nord de Palafolls

Foto: DIBA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les obres del Polígon Nord ja han finalitzat. Els treballs, impulsats i finançats en la seva major part per la Diputació  de Barcelona i emmarcats en el Pla de Modernització de Polígons, han servit per dotar la zona industrial de millors infraestructures, serveis i per modernitzar-lo també en matèria de promoció i actuacions innovadores.

Els treballs van iniciar-se ja fa dos anys coincidint amb les actuacions al carrer Roig i Jalpí, i s’ha estat treballant en la canalització del Rec Viver, la urbanització del nou vial de connexió amb Mas Reixac -amb la pavimentació i la senyalització viària-, la instal·lació i remodelació de l’enllumenat públic i la instal·lació de canalitzacions per fibra òptica.

Tal i com detalla la Diputació, el cost total de les obres de millora al Polígon Nord ha estat d’1 milió 900 mil euros, dels quals un 78% -1 milió 483 mil euros- han estat aportats pel mateix ens supramunicipal. La resta del cost -un 22%- ha estat aportat per empreses del mateix polígon.

La Diputació recorda que el projecte s’inclou dins de l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible de “promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball digne per a tothom”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics