Alliberaran places per visitar els campaments reials al Fòrum Palatiolo

Aquesta setmana s’obria al web municipal l’apartat per poder reservar plaça per lliurar la carta als Reis d’Orient en qualsevol dels tres campaments que enguany tindran Ses Majestats al nostre municipi.

Quan s’accedeix en aquest apartat el sistema permet la reserva d’una única plaça que serveix, però, per una unitat familiar. És a dir que una reserva serveix per a un màxim de 8 persones d’una mateixa família.

La previsió és que puguin passar unes 400 famílies pels campaments reials de Palafolls la tarda del 5 de gener.

Ara bé molts usuaris han duplicat reserves pensant-se que cada persona necessita una reserva, cosa que ha esgotat algunes hores ràpidament.

No hi ha places disponibles al web d’entrades.

El consistori ha detectat aquesta incidència i es posarà en contacte amb les persones que tinguin més d’una reserva per alertar-los que amb sols una ja poden accedir al recinte fins a 8 persones. Si la reserva que costa és un error es procedirà a alliberar places, cosa que permetrà de nou obrir hores que es van haver de tancar per manca de places.

El consistori calcula que s’han donat una 30a de casos amb duplicitat d’hores, on una mateixa unitat familiar pot haver reservat fins a 4 places, pensant-se que eren per a 4 persones, quan en realitat en aquestes 4 places hi poden accedir 32.

Aquesta incidència s’ha detectat majoritàriament al campament del centre, on des d’ahir ja no hi ha entrades disponibles per accedir a veure els Reis d’Orient.

Avui mateix l’Ajuntament es comunicarà amb les famílies que tinguin aquestes duplicitats i a mesura que es vagin resolent s’aniran alliberant i obrint noves hores a través del portal entrades.palafolls.cat

Qualsevol persona que s’hagi adonat que té més reserves de les necessàries pot procedir a retornar-les. El correu electrònic de confirmació de reserva ja explica com alliberar aquesta reserva.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics