Palafolls planeja un aparcament per autocaravanes i una nova zona esportiva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En la carpeta d’inversions previstes per aquest proper any 2022, l’Ajuntament de Palafolls hi té dos projectes a tocar del Camp de Futbol Municipal. 

Gràcies a una subvenció del PUOSC, el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat, el consistori vol tirar endavant el projecte de creació d’una anella de salut entorn a la zona agrària de Palafolls propera al riu.

El projecte inclou diferents actuacions, entre elles la creació d’un gran aparcament per a un centenar de vehicles al costat del camp de futbol. També es preveu el condicionament d’un ampli aparcament per autocaravanes a la mateixa zona. Serà una zona on aquest tipus de vehicles, un sector que ha experimentat un creixement molt important en aquests  últims anys, tindran diferents serveis. Una de les opcions que es planteja des del consistori és concessionar el servei a una empresa que s’encarregui de la gestió d’aquest nou espai, que es situarà a tocar del camp de futbol, amb vistes al sector agrari del nostre municipi.

Distribució prevista dels aparcaments i la pista esportiva

Encara en aquest espai, el projecte preveu una nova pista poliesportiva que es preveu oberta a tothom, com passa amb la pista exterior del Palauet.

L’anella de salut també vol convertir el camí de sorra de Can Sureda en una via cívica que permeti visitar la zona agrícola propera al riu, de forma delimitada i no invasiva. El projecte preveu tres zones de descans en tot el recorregut d’aquest camí amb miradors habilitats, bancs, panells informatius i fins i tot zona de wifi gratuït. Per facilitar l’ús d’aquesta via, es situaran dos estacionaments de vehicles a cada un dels extrems. Un al camp de futbol, que inclourà espais per autocaravanes i de bicicletes i un segon a la zona del camp de vol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics