Senyalitzada una ruta patrimonial a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha finalitzat aquesta setmana la col·locació de panells informatius davant d’una 12a d’elements d’importància arquitectònica. La intenció del consistori és la de posar en valor el ric patrimoni arquitectònic del nostre municipi creant una ruta que permeti conèixer de més a prop aquests 12 elements. No es tracta d’una ruta que marqui un itinerari concret a seguir, sinó que se situen sobre el mapa aquests 12 edificis o conjunt arquitectònics per tal que qui vulgui pugui visitar-los i aprofundir més sobre la seva història.

Aleix Freixa, regidor de Patrimoni, explica que s’han senyalitzat edificis antics, com el Castell o l’església de Sant Genís, i de més moderns com el Palauet o la Biblioteca.

Davant d’aquests edificis s’ha col·locat un panell amb una breu descripció de la història de l’edifici en català, castellà i anglès. El cartell inclou una fotografia antiga de cada element i un mapa que situa els 12 punts d’interès de la ruta patrimonial.

Ara la regidoria de patrimoni ja treballa en senyalitzar una segona ruta patrimonial que estarà dedicada als elements naturals.

Segons explica Freixa, es preveu que el web municipal també ofereixi més informació de cada una de les rutes i dels  emplaçament marcats, a la que es podrà accedir a través d’un codi QR.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics