Ensurt a Sant Lluís amb un incendi en una terrassa sense ferits

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El primer dia del nou any 2022 va començar al barri de Sant Lluís de Palafolls amb un ensurt arran d’un incendi. Els fets van tenir lloc al carrer Doctor Fleming pels volts de quarts de 7 de la tarda del passat dissabte 1 de gener.

La Policia Local de Palafolls va rebre una trucada, derivada del telèfon d’emergències 112, en què s’alertava d’un foc a la part superior d’un bloc de pisos. Segons informa el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, l’incendi no va deixar cap ferit ni pel foc ni per inhalació de fum, però sí que va obligar a actuar a tres dotacions de Bombers, a més de dues dotacions dels Mossos d’Esquadra i el propi cos palafollenc. Es va procedir a extingir les flames i a evacuar als veïns de l’edifici afectat.

Segons informa Marín, ara les diligències del cas les porta el cos de Mossos d’Esquadra. Una de les hipòtesis sobre les causes del foc, segons informa la Policia Local de Palafolls, apuntaria a una llar de foc mal apagada ubicada a la mateixa terrassa de l’edifici.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics