Malgrat allarga el permís d’ampliació de les terrasses de bars i restaurants

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc ha decidit allargar el permís perquè bars i restaurants del municipi puguin ampliar les seves terrasses a la via pública.

L’Ajuntament de Malgrat recorda que, ara fa un any, va aprovar un document amb els criteris  tècnics que determinen l’ampliació de les terrasses dels establiments de restauració durant la crisi sanitària derivada de la Covid-19.

El consistori va aprovar aquesta normativa durant l’estat d’alarma arran de la pandèmia, i des de llavors s’ha anat prorrogant degut a l’evolució de la situació epidemiològica. Tal i com recorda l’ajuntament, l’actual és ja la tercera pròrroga d’aquest permís d’ampliació.

Segons afirma el govern malgratenc, aquesta normativa vol facilitar al sector de la restauració la seva continuïtat alhora que es garanteix el compliment de les mesures sanitàries contra aquesta pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics